Деяким жителям Харкова доведеться пожертвувати багатьма зручностями заради того, щоб у місті з'явилися нові станції метро.

Деякі будинки, які заважають будівництву нових станцій метрополітену, будуть знесені, повідомили в прес-службі міської ради.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Незабаром у зоні будівництва нових станцій харківського метрополітену стартує знесення житлових будинків. Питання про це було ухвалено сьогодні для обговорення на сесію міськради. Заступник градоначальника заявив про те, що 98% власників з 144-х продали місту свої будинки і офіси.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

"Надали допомогу, щоб люди могли придбати комфортне житло в тих районах, в яких хотіли. Взаєморозуміння є. За цим процесом ретельно спостерігає громадськість, правоохоронні органи та банки. Місії ЄІБ і ЄБРР високо оцінили проведену нами роботу", - пояснив Ігор Терехов.

Між тим, багато харків'яни побоюються того, що слова чиновника міської ради розійдуться з діями. Як мінімум це стосується отримання житла саме в тих районах, де захочуть жити самі підлягаючі переселенню харків'яни.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що відео, на яке потрапили підлітки, які використовують сквер недалеко від площі Поезії у Харкові в якості громадського туалету, набирає все більше переглядів на YouTube.

Також Знай.uа" повідомляв про те, що початку першого повноцінного тижні червня у Харкові збережеться стійка спекотна погода.

Раніше ми писали про те, що у Харкові представники місцевих військкоматів влаштували "полювання" на осіб призовного віку прямо на міських вулицях.