У Харкові та області все ще можливі сильні дощі, але, незважаючи на це, спека не поспішає здавати свої позиції.

Українська Гідрометцентр опублікував прогноз погоди на понеділок, десяте червня.

Синоптики повідомили про те, що сьогодні вдень температура повітря в Харкові прогріється до двадцяти восьми градусів за Цельсієм. Вітер північно-східний, його пориви сягатимуть десяти метрів в секунду. Вночі стовпчики термометрів опустяться до сімнадцяти градусів тепла.

Разом з цим харків'янам варто очікувати серйозних опадів. У місті пройдуть дощі, місцями можливі сильні грози з серйозними поривами вітру. Синоптики настійно рекомендують не забувати вдома парасольки, в цей день вони можуть знадобитися. Дощі, найімовірніше, будуть короткочасними, однак опади напевно виявляться досить рясними. Подібну погоду слід чекати й на завтра, одинадцятого червня. В цілому, перший місяць літа в Україні обіцяє бути одночасно і спекотним і дощовим.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Ті регіони, які не заллють дощі, очікує мінлива хмарність. Спекотна погода повертає собі лідируючі позиції в тому числі і в Харківській області. Найближчі дні можлива сильна спека, температура повітря буде підвищуватися кожен день аж до кінця тижня. Лікарі рекомендують вживати заходів обережності проти сонячних ударів і не забувати про питний режим, які влітку стає особливо важливим.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що відео, на яке потрапили підлітки, які використовують сквер недалеко від площі Поезії у Харкові в якості громадського туалету, набирає все більше переглядів на YouTube.

Також Знай.uа" повідомляв про те, що початку першого повноцінного тижня червня у Харкові збережеться стійка спекотна погода.

Раніше ми писали про те, що у Харкові представники місцевих військкоматів влаштували "полювання" на осіб призовного віку прямо на міських вулицях.