До президента України Володимира Зеленського звернулися з проханням взяти під особистий контроль справу про напад на телеоператора "Вістей" Вадима Макарюка.

Про це у своєму Facebook-акаунті повідомив відомий український блогер Олександр Костенко.

Блогер звернувся до глави держави і закликав його розібратися в нападі на журналіста незважаючи на різницю в політичних поглядах. Костенко вважає, що тільки Зеленський зможе розібратися в цій непростій ситуації. Саме президент здатний змусити представників силових структур діяти, знайти і покарати нападників.

"Пане Володимире, 73% (мене немає в їх числі) обрали вас Президентом України в надії, що ви зламаєте систему. Я не вірив і продовжую вірити в це, але 73 це більше, ніж 25 – виправдайте їх очікування, не мої. Ви прийшли до влади під прапорами відкритості, так покажіть свою відкритість в цій дикій ситуації – візьміть на контроль, дайте підсрачник силовикам (щоб ворушилися, а не як зазвичай), запишіть відеозвернення, в решті решт", - закликав блогер.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Крім президента, Костенко звернувся і до голови МВС України Арсену Авакову, закликавши його вжити заходів щодо скандального інциденту. Блогер вважає, що "конфлікт на ринку – давня багаторічна епопея між двома заклятими друзями мером Геннадієм Кернесом і нинішнім власником ринку Олександром Фельдманом".

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.