Харків'яни масово вийшли на вулиці для того, щоб наочно продемонструвати своє ставлення до захищающих Україну бійців ВСУ.

Близько двохсот харків'ян зібралися під стінами ХОДА на акцію "Ні капітуляції", повідомив портал "UA:Харків".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Мешканці Харкова зібралися на площі Свободи з метою підтримати охороняють мир у країні українських військових. Люди вийшли на вулиці з плакатами "Захисти тих, хто захищає нас", "Захисти військових", "Вибачатися перед агресором?" в руках. Організатором мітингу виступив громадський активіст і представник партії "Демократичний сокира" Микита Соловйов. Він і пояснив причини, що спонукали провести дану акцію.

"Ми зобов'язані продемонструвати перед усім світом ставлення до "режиму тиші". Стрільба повинна бути припинена в обидві сторони, необхідно ввести заборону на обстріл цивільних об'єктів: шкіл, дитячих садків", - заявив Соловйов.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Показати ще

Подібна акція протесту пройшла і під Адміністрацією президента України Володимира Зеленського в Києві. Учасники акції виступили з вимогою не допустити здачі національних інтересів у країні.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.