Харківський міський голова Геннадій Кернес найближчим часом може спровокувати чергову хвилю невдоволення в Харкові.

Мер готує нове скандальне рішення, повідомив портал LIGA.net.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Мова йде про знесений харківськими активістами пам'ятнику СРСР маршалу Георгію Жукову. Геннадій Кернес анонсував, що зруйноване погруддя відновлять вже "в найближчі тижні". І це незважаючи на те, що значна частина харків'ян не підтримує дане рішення. Багато вважають, що цього пам'ятника в Харкові не місце. Деякі громадяни впевнені, що є і більш гідні герої Другої Світової війни, пам'ять яких можна було б увічнити.

Геннадій Кернес

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Кернес оголосив про своє рішення на з'їзді партії "Довіряй справах", що пройшов напередодні. Крім того, найближчим часом міськрада розгляне питання про повернення проспекту імені Жукова. По всій видимості, градус напруженості в Харкові буде тільки рости. Рішення Кернеса, яке напевно втілить в життя місцева міськрада, не знайде розуміння у частині харків'ян. От тільки міська влада не звикла чути опозиційну думку.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.