В Харківській області співробітники правоохоронних органів розшукали та повернули додому неповнолітніх дітей.

Про інцидент розповіли у відділі комунікації ГУНП України в Харківській області.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Поліцейським вдалося розшукати кількох неповнолітніх підлітків, які вирішили спробувати, що таке вільне, вуличне життя. Правоохоронці повернули зниклих дітей додому невдовзі після того, як отримали заяву про зникнення від їхніх опікунів.

У понеділок, десятого червня, в Нововодолазьке відділення звернулася тридцятишестирічна мешканка села Старовірівка. Жінка склала заяву про зникнення дванадцятирічного сина і чотирнадцятирічної дочки, які покинули будинок напередодні ввечері і не повернулися майже добу.

Популярні новини зараз

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

В Україні готується революція у житловій сфері

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Поліцейські встановили, що сім'я є неблагополучною, неповнолітні раніше неодноразово залишали будинок і перебувають на обліку служби у справах дітей. Правоохоронцям вдалося розшукати втікачів в рідному селі, і повернули додому. Встановлено, що діти ховалися біля місцевого ставка, а ночували в покинутій будівлі. Мати підлітків притягнуто до адміністративної відповідальності за статтею 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.