У Харкові сталася надзвичайна пригода, за підсумками якої могли постраждати десятки ні в чому невинних людей.

Про черговий спалах громадського транспорту написали в соціальних мережах очевидці події.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Інцидент стався з одним з харківських міських тролейбусів, які виконували рейс за маршрутом номер тридцять п'ять. З нього почав валити густий і сильний дим прямо за час поїздки. Це сталося на перетині вулиць Гвардійців Широнінців і Валентиновской. Всі пасажири встигли покинути салон тролейбусу, в результаті цього інциденту ніхто не постраждав. Між тим, офіційні особи поки ніяк не прокоментували те, що трапилося. Зате в місті готуються відновлювати пам'ятники, хоча відновлення необхідно багатьом одиниць рухомого складу громадського транспорту.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Незважаючи на те, що у місті заплановані "розумні зупинки" і "розумні паркувальні майданчикі", реальність така, що громадський транспорт потребує ремонту. Це стосується як електричок, так і автобусів, маршрутів та тролейбусів. Втім, неабияк застарілий тролейбусний парк поки не змінюється. Залишається сподіватися, що до трагедії справа не дійде.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.