У харківському саду Шевченко прямо під час довгоочікуваної реконструкції почали зводити об'єкт, про який міські чиновники "забули" згадати.

Фотографії готеля опубліковані на сторінці групи "Харків будівельний" у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У парку Шевченка недалеко від площі Свободи будують невелику, затишну готель. Це буде триповерхова споруда з терасою на даху. Очевидці повідомляють про те, що роботи на будівництві цього об'єкту ведуться практично кожен день. Втім, будівництво не обгороджена парканом, охорона на об'єкті теж не виставлена.

Популярні новини зараз

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

"На схемах реконструкції саду ім. Тараса Григоровича Шевченка, це приміщення значиться як громадський туалет. І щось я не чув, щоб чиновники говорили про зміну проекту в цій частині саду", - написав очевидець.

Між тим, експерти стверджують, що в саду Шевченка буде три туалети, однак на фотографії зовсім не один з них. Згідно з проектом, в саду будують невеликий готель. Стверджується, що готель будують за бюджетні гроші. Проте нікуди не дітися від того факту, що чиновники нічого не повідомляли про цю будівництві.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.