Поліція міста Харкова встановила особу одного з нападників на оператора програми "Вісти" Вадима Макарюка під час інциденту, що стався 7 червня в ТЦ "Барабашово".

Ним виявився Сергій Козлюк, стверджує Telegram-канал "Типовий Харків".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Згідно з опублікованими даними, які знаходяться у відкритому доступі, Сергій Козлюк є активістом руху "Національний корпус". Повідомляється також про те, що раніше затриманий підозрювався у розбійному нападі, які виникли в ході участі в господарському конфлікті в Золочівському районі Харкова.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

Джерела каналу в поліції підтвердили той факт, що у вересні 2015-го року Козлюк керував групою бійців у конфлікті на полі соняшнику в селі Уди. Ці бійці стали на бік одного з учасників конфлікту. Виникла плутанина, а потім і бійка, в результаті якої кілька людей були доставлені в лікарню (в тому числі і з серйозними травмами). Також потерпілі заявили про пропажу особистих речей.

Як би то ні було, у лікарні продовжує залишатися і Вадим Макарюк, жертва нападу в ТЦ "Барабашово". Лікарі продовжують характеризувати його стан як "важкий", і ті дають ніяких прогнозів про одужання оператора.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.