У Харкові невідомий чоловік просто посеред дня намагався продати випадковому зустрічному перехожому гранату.

Про одночасно комічний і небезпечний інцидент повідомили в прес-службі Головного управління Національної поліції.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Надзвичайна ситуація сталася на вулиці Академіка Вальтера. Невідомий чоловік вступив у діалог з сорокап'ятирічним перехожим, намагаючись продати тому ручну гранату. Покупець відмовився від такої пропозиції, після чого відразу ж зателефонував на гарячу лінію Нацполиции. Там товаром відразу ж зацікавилися, на місце інциденту виїхала бригада "покупців".

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Поліцейські без проблем затримали зловмисника, не чинив ніякого опору. В ході огляду було вилучено корпус гранати "Ф-1" з запалом. Боєприпаси направлено на експертне дослідження. За словами затриманого, гранату він знайшов у минулому році на Бєлгородському шосе і зберігав у закинутій будівлі на вулиці Академіка Вальтера. За фактом даної події було відкрито кримінальне провадження за частиною першою статті 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального Кодексу України. За свою підприємницьку діяльність чоловік може позбутися волі на строк до семи років.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.