У Харкові просто посеред дня раптово помер місцевий чоловік, якому стало погано у центрі міста.

Про трагічний інцидент повідомили в місцевому управлінні Національної поліції.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Пригода було зафіксовано сьогодні, дванадцятого червня, о 12:30 дня. Тіло невідомого чоловіка було виявлено на вулиці Пискуновской. Після попереднього огляду труп без видимих слідів насильницької смерті був направлений в морг. Інформація про події інциденті була внесена до Журналу єдиного обліку заяв і звернень Холодногірської відділу поліції. В даний час представники правоохоронних органів з'ясовують особу померлого.

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Показати ще

Цілком імовірно, причиною цієї трагедії стала неймовірна спека, яка запанувала в Харкові на початку поточного тижня. Враховуючи відсутність опадів та сильного вітру, від духоти практично нікуди сховатися. Медики постійно нагадують про важливість дотримання питного режиму, в таку спеку необхідно випивати не менше двох літрів води в добу. Крім цього, не варто довгий час перебувати без головного убору на відкритому сонці. Дотримання цих простих правил може врятувати життя.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.