У Харкові триває "полювання" на молодих хлопців призовного віку, яких силою відправляють у військкомати.

Про нові випадки нападів на молодих хлопців розповіли очевидці, повідомляє Telegram-канал "ХТЗ".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Джерело повідомило про те, що біля станцій харківського метро і біля великих зупинок громадського транспорту чергують люди з військкоматів, які масово " виловлюють" молодих хлопців з натовпу і без зайвих церемоній забирають їх на призовні пункти. При цьому затриманих людей ніхто не слухає, їм часто грублять, а іноді і застосовують фізичну силу.

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Іноді люди з військкоматів ховаються в припаркованих неподалік автомобілях. Вони ходять як мінімум по троє, деякі одягнені в цивільний одяг. Харків'яни підозрюють, що це робиться не без відома поліції. Людей забирають незалежно від того, є у них з собою документи. Можуть витягти людину прямо з тролейбуса чи автобуса. Неважливо, хто в цей момент поруч з хлопцем, якого хочуть забрати у військкомат: дівчина, сім'я, батьки або друзі. Харків'яни обурені подібним свавіллям. Офіційні особи ніяк не коментують дану інформацію.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.