На Харківщині триває розслідування відносно одного з харківських лікарів, який ступив на злочинну стежку.

У прес-службі Харківської обласної прокуратури підтвердили, що підслідний займався незаконною діяльністю, пов'язаною з наркотиками.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Харківський лікар вирішив познайомитися зі світом криміналу і почав торгувати рецептами містять наркотичні та психотропні ліки. Дохід цього забув про клятву Гіппократа доктора різко збільшився, але при цьому в кінцевому підсумку ним зацікавилися представники правоохоронних органів.

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

Слідством встановлені факти надання відповідних документів громадянам, які, за показниками здоров'я, не мали підстав отримувати нарковмісні препарати. Кожна подібна угода приносила докторові чистий дохід мінімум в чотириста (найчастіше, набагато більше) гривень. Після викриття злочинця силовики провели обшук і виявили документи, що підтверджують протизаконну торгівлю рецептами. Було порушено кримінальну справу за частинами першою і другою статті 319 Кримінального Кодексу України (Незаконна видача рецептів). Доктор може відправитися за ґрати на термін до п'яти років.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.