Харківська область страждає від невідомої раніше напасті, з якою багато українців зіткнулися вперше.

Йдеться про справжнє нашестя чорних тарганів, буквально заполонили Лозову, про що повідомили мешканці міста в соціальних мережах.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Лозова, що в 147 кілометрів від Харкова, терпить справжнє лихо від навали чорних тарганів. Цю проблему вже навіть чиновники обговорили на зборах Лозівської міської ради. За словами місцевих жителів, таргани бігають всюди - на вулиці, в підвалах і в квартирах. Масове нашестя комах мешканці багатоповерхівок спостерігають третій рік поспіль. Переконують, що намагалися позбутися непрошених гостей, але безрезультатно. У міськраді збираються виправити ситуацію, щоправда, поки не цілком розуміють, як саме це можна зробити.

Цілком ймовірно, подібна біда пов'язана з глобальними змінами клімату, з якими зіткнувся весь світ (і Україна в тому числі). З-за того, що середня температура повітря неухильно підвищується, в наших широтах з'являються види флори і фауни, що раніше не мали звичаю тут селитися. Екологи вже давно б'ють на сполох і стверджують, що надалі Україна може зіткнутися з більш серйозними неприємностями.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.