Як заявили в Харківському регіональному центрі з гідрометеорології, у п'ятницю передбачається малохмарна погода. Вітер східний, 7 — 12 метрів в секунду.

По області температура повітря вночі +13 +18, вдень +25 +30, по місту вночі 15-17 градусів вище нульової позначки, вдень 27-29 градусів вище нульової позначки.

У цей день вшановується пам'ять страждальців Устина Філософа і Харитона. У народі зазначили, у разі якщо сьогодні тривалий час кує зозуля — очікується тепла погода без холодного ранку. Сьогодні мав для людей великий сенс — по ньому визначали збір урожаю: червоне ранок на Устина — червоний налив жита; дощ — хороший урожай на льон і коноплі. Для цього дня є чудова традиція: вечір потрібно присвятити улюбленим людям і тоді у сім'ї буде щастя.

За словами синоптика Наталки Діденко, до кінця поточного тижня висока температура в Україні утримається. Гранична денна температура повітря буде досягати у всіх областях + 30 + 35 градусів.

Нічна температура повітря буде в межах 17-24 градусів тепла.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Температура води в Чорному морі - 23-26 градусів, в Азовському — 24-27 градусів, у Дніпрі — 22-25 градусів.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.