На довгих вихідних, з 15 по 17 червня 2019 року, в Харкові буде спекотна погода, яка, за прогнозами синоптиків, найближчим часом не зміниться.

Про це повідомляє портал "Vgorode".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Спека не полишає Харків. Синоптики рекомендують на всі три дні поїхати за місто, щоб врятуватися від спеки біля улюбленої водойми.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Показати ще

В суботу, 15 червня, на небі час від часу будуть з'являтися хмари, але опадів не передають. Максимальна температура — +31°, мінімальна — +18°.

У неділю, 16 червня, більшу частину дня погода у Харкові буде ясною. Максимальна температура — +28°, мінімальна — +20°.

А вже у понеділок, 17 червня, уночі очікується дощ c грозою. Із світанком хмари зникнуть, а сонце повернеться. Ранок, день і вечір пройдуть без опадів.

Нагадаємо, що стало відомо, якою буде погода на найближчих вихідних 15-16 червня. Так, синоптики кажуть, що українців чекає хвиля дощів, але пощастить не всім.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Україні буде дуже спекотно. У Києві стовпчики термометрів завмруть на позначках +31 +33 градусів. Дощі з грозами пройдуть на Півночі, Заході, Центрі, а також на Харківщині та в Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що синоптики попереджають, що ближче до вихідних спека посилиться, але в четвер буде мінлива хмарність, що трохи пом'якшить спеку.