Мітинги стали вже звичайною справою в житті кожного українця. І так не тільки в нашій країні, а й по всьому світу у зв'язку з підвищенням рівня демократії. Але, іноді, мітинги призводять до несподіваних результатів. А точніше - проходять дивним методом. Свідками цього стали жителі Харкова.

мітинг в Одесі

Невелика група людей у Харкові зібралася разом і дружно стали знімати штани з трусами. Жителі міста відразу ж вирішили зняти такий "рух".

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Вчора біля «Росту» на Малишева пройшов голод*пий мітинг проти відключення гарячої води. Хороший тамада та цікаві конкурси." - пожартували в одній із спільнот міста в соціальній мережі.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

В коментарях відразу відгукнулися натхнені українці:

"Обколоті чи що? Нормальна людина таке не зробить", "Який жах", "Вони підбирають д*пу якимось листівками... може там викладена програма партії Гепи", "Так а який контекст цього голожопого шоу? Який меседж, вимоги і т. д. Цікаво ж.", "Мітинг, який максимально розкрив рівень розвитку мітингувальників"

"Якщо ваша вечірка не схожа на це - не думайте навіть кликати мене", "Мітинги, на які ми заслужили", "Вау, а Харків вміє дивувати.", "Спека, вона така", "І як... Допомогло? Включили воду?", "Їм гаряча вода не допоможе вже, у них в мозку наср*но.", "Люди, які задолбались від відключення гарячої води, вже давно поставили бойлер а не з голою Ж бігають".

Нагадаємо, що у середу, 12 червня працівники "Львівводоканалу" розпочали ремонтні роботи. З-за цього на кількох вулицях міста тимчасово не буде водопостачання.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у вівторок, 11 червня, в Києві за кількома адресами зникла холодна вода через пошкодження мережі холодного водопостачання.

Також портал "Знай.uа" писав, що из-через прорив труби чотири вулиці Львова залишаться без води.