У вівторок, 18 червня в Харкові біля постаменту, де раніше знаходився пам'ятник маршалу Жукову, сталися сутички. Про це повідомляють користувачі соціальних мереж та депутат.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

18 червня кілька десятків городян, серед яких в основному були люди пенсійного віку, прийшли у сквер на проспекті Петра Григоренка для того, щоб покласти квіти з нагоди 45 річниці з дня смерті Жукова. В цей же час туди прибули люди, які спробували зірвати захід.

Між опонентами кордоном стали співробітники поліції, проте це не врятувало одіозного екс-депутата міськради Андрія Лесика, якого під час сутички облили зеленкою.

Популярні новини зараз

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

"Вас ніхто не боїться, здаватися ніхто не збирається, ми будемо захищати символи перемоги", - заявив Лесик в своєму відеозверненні.

Раніше повідомлялося, що харківський міський голова Геннадій Кернес найближчим часом може спровокувати чергову хвилю невдоволення в Харкові.

Мова йде про знесеному харківськими активістами пам'ятнику СРСР маршалу Георгію Жукову. Геннадій Кернес анонсував, що зруйноване погруддя відновлять вже "в найближчі тижні". І це незважаючи на те, що значна частина харків'ян не підтримує дане рішення.

Багато хто вважає, що цього пам'ятника в Харкові не місце. Деякі громадяни впевнені, що є і більш гідні герої Другої Світової війни, пам'ять яких можна було б увічнити.

Нагадаємо, Кернес прийняв рішення, яке не сподобається багатьом харків'янам.

Як повідомляв Знай. ua, до активістів нагрянули копи з-за знову пам'ятника Жукову в Харкові.

Також Знай. ua писав, що мер Харкова Кернес приголомшив заявою про "війну".