Сьогодні в одному з харківських парків спостерігалася цікава картина: 15-річна дівчинка за кермом BMW гнала на зустріч пішоходам. На задньому сидінні їхали захоплені діти 10-15 років.

Очевидці діляться враженнями і відео в соціальних мережах. Автор відео гуляв у суботу, 22 червня, в парку по вулиці Тернопільській і став свідком цієї події. На пішохідній частині було багато дітей і ситуація здавалася небезпечною.

Стало відомо, що за кермом була 15-річна дівчинка, на ім'я Ярослава. Трохи раніше ця ж машина каталася по приватному сектору і ледь не врізалася в огорожу, при спробі повернути. Небайдужі громадяни вирішили підійти і поцікавитися, що ж тут відбувається. Діти розбіглися в різні сторони, а водите(Ярослава) просила не викликати правоохоронні органи і пообіцяла акуратно поїхати додому. На той момент, поліція вже їхала на місце инциденту.

Дівчинка казала, що дізнавшись, батько її дуже покарає, при тому,що він і дав дочці ключі від машини,щоб та забрала маму з роботи, інформує "Politeka".

Поліція їхала близько години. За цей час намалювався молодий чоловік, який спробував забрати Ярославу і спровокувати бійку. Один з очевидців бризнув йому в обличчя дезодорантом. Коли на горизонті з'явилися копи, хлопець з юною водійкою зникли.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Показати ще

Нагадаємо, що відома афіша святкових заходів у День конституції в Харкові.

Раніше ми вже повідомляли, коли і як святкувати Масляну.

Портал "Знай.іа" повідомив, що 200 українців виявилися заблокованими в аеропорту: крики про допомогу всі ігнорують.

https://www.youtube.com/watch?v=EJtEATMDQs8