Ми часто стаємо свідками різних сутичок транспорті. Хтось когось штовхнув, або зачепив, або щось розлив. Деколи, крик стоїть такий, що люди в паніці починають цуратися учасників конфлікту. З таким випадком зіткнулися і пасажири троллебуса в Харкові. Але, головними учасниками замісу виявилися не величезні мордовороти, а бабусі - божі кульбабки.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Пенсійні виплати в Україні

Відео інциденту було опубліковано на сторінці популярної спільноти Харкова. На кадрах чітко видно, як дами похилого віку починають сварку, після чого і зовсім кидаються одне на одного з кулаками.

Очевидці стверджують, що бабусі збирають пляшки в одному районі і просто не поділили територію.

Популярні новини зараз

Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Є відео з іншого ракурсу, в якому чути, як люди не те, що не намагаються розборонити стареньких, але ще й підбурюють їх.

Українці в коментарях реагують по-різному:

"Ось вам і немічні бабусі", "Перша заповідь банкіра-захищай свої інвестиції.", "Жах", "Бойову молодість згадали бабульки", "Можна вічно дивитися на три речі: 1-вода, 2 вогонь і 3 - як гризуться між собою бабусі", "У бойчихи в квіточках технічний нокаут, суддя розвів бійців по кутах, перемогла бойчиха в червоній кофті", "Не вистачає музики з мортал комбат", "Тепер зрозуміло навіщо вони з торбами вічно лазять", "Я тебе по IP вираховую", "Ору з мужика на задньому плані "давай, давай", "Ех,вертуху б крутонула чи що..", "Яка ганьба, шановне старше покоління."

Нагадуємо, що нещодавно харків’яни скаржились на те, що на вулиці міста було випущено автобуси з непрацюючими кондиціонерами.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що у відповідь на це мешканці Харкова створили петицію з вимогою привести несправні автобуси до ладу.

Також “Знай.ua” розповідав про те, що в одному з харківських парків затримали 15-річну дівчину, яка каталась парковими алеями на автівці BMW.