Чугуївський міський суд виніс вирок місцевому мешканцю, який пограбував квартиру сусідки, перелізши через балкон, повідомляє портал “Город Х”.

За словами потерпілої — вона повернулась ввечері з роботи та побачила, що вхідні двері відкриті і пошкоджено замок дверей на балконі. Одразу запідозрила сусіда, який раніше притягався до відповідальності за аналогічні злочини.

Сам злодій видав фантастичну версію подій — ніби-то забув вдома ключі від квартири, а батьки поїхали на весілля за місто. Тож, попросив в сусідки дозволу перебратись через її балкон. А на наступний ранок, оскільки батьки не повернулись, вирішив піти з дому тим самим шляхом. Сусідські ноутбук та планшет прихопив тому, що, ніби-то, закрити двері не міг, тому не хотів залишати цінні речі у відкритій квартирі.

Як згодом з’ясувалось, ні на яке весілля батьки злодюжки не їздили.

Суд виніс злодюжці вирок — 5 років за гратами. Також він маж виплатити сусідці компенсацію шкоди у розмірі 16 тисяч гривень.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Нагадуємо, що у Києві затримали “гостей” з Донбасу, які грабували квартири киян.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що у Дніпрі злодій шість раз грабував один і той самий магазин — на шостий таки попався.

Також “Знай.ua” розповідав про те, що на Львівщині затримали крадія, який “обчистив” одну з місцевих церков.