6 і 7 липня у Харкові погода не порадує любителів пляжного відпочинку. В цей день спеки синоптики не обіцяють, а ось дощі можливі.

Про це повідомляє портал "Vgorode"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У суботу, 6 липня, день буде переважно хмарно. Вранці та вдень можливий дрібний дощ, але до вечора розпогодиться. З-за хмар вигляне сонце. А до ночі небо очиститься.

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Максимальна температура в цей день буде +23°, а мінімальна — +14°.

У неділю, 7 липня, до полудня прогноз погоди обіцяє в Харкові мінливу хмарність. Після обіду небо хмари закриють. Проте варто відзначити, що одні синоптики вважають, що опадів не буде, а інші обіцяють невеликий дощ пізно ввечері.

Максимальна температура — +25°, мінімальна — +14°.

Нагадаємо, що липень в Україні в цьому році буде дуже спекотним, але температура повітря утримуватиметься на рівні +30 градусів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у четвер, 27 червня, в Києві після сильної зливи затопило магазин Watsons на Академмістечку. Багато товари в магазині потрапляли з прилавків і опинилися у воді

Також портал "Знай.uа" писав, що червень завершиться комфортною погодою, адже на заході чекає +25- +29 градусів, а на сході буде прохолодніше - +21-24 градусів.