В селі Мар'ївка Первомайського району Харківської області, горить очерет та суха трава. Таке повідомлення надійшло на номер "101" вдень 5 липня.

Про це повідомляють в облуправлінні Нацполіції.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Коли рятувальники прибули на місце НП, полум'я розповсюдилося на площу 1,5 га. Під час ліквідації пожежі співробітники ДСНС знайшли на згарищі обгоріле тіло чоловіка. На вигляд загиблому було від 25 до 35 років.

Популярні новини зараз

На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Оглянувши тіло, судово-медичні експерти з'ясували, що чоловік міг загинути не від вогню. На тілі експерти знайшли численні синці, а також слід від удару струмом.

Даний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Особу загиблого та особи, причетні до скоєння злочину, встановлюються.

Нагадаємо, що у селі Спас, під Старосамбором, трапилася велика пожежа, вогонь розійшовся на сотні кілометрів. Згорів великий бар. З вогнем боролися 20 рятувальників і 5 машин спецтехніки.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у центрі Києва на вул. Жилянській перехожі помітили стовп густого чорного диму, який швидко охопив більшу частину вулиці.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Кривому Розі загорівся ангар, вогонь охопив площу близько 1600 кв. м.