Московський районний суд Харкова відправив до в’язниці довічно чоловіка, який скоїв вбивство та пограбування в одному з приватних будинків міста, повідомляє портал “Politeka”.

Як повідомляється, раніше судимий рецидивіст вдерся до одного з приватних будинків на вулиці Сабуровський. Намагаючись знайти гроші, він вбив господаря помешкання та мало не вбив його дружину, яка змогла покликати на допомогу.

З’ясувалось, що на цей злочин чоловік пішов лише через тиждень після того, як звільнився після відбування покарання за інший схожий злочин. Тепер він проведе у в’язницы залишок свого життя.

Нагадуємо, що в середині червня у Краснокутському районі затримали банду грабіжників, які вдерлись в одне з місцевих помешкань.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що в одному з харківських дворів за ніч невідомі розібрали на запчастини автівку місцевого мешканця.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Також “Знай.ua” розповідав про те, що в Харкові встигли затримати велокрадія, який намагався вкрасти велосипед, припаркований біля супермаркету.