Харківські переселенці найближчим часом можуть залишитись без даху над головою через закінчення гарантійного терміну модульних будинків, повідомляє телеканал “Україна”.

Мешканцям модульних будинків, зведених для переселенців з окупованих територій, натякають, що їм же час шукати інше помешкання, оскільки в їхніх будинків ийшов гарантійний термін експлуатації. Через аварійний стан один гуртожиток вже зачинили.

У міській раді Харкова обіцяють не вдаватись до примусового відселення. Натомість, багатодітним родинам готові запропонувати гуртожиток в області, а інвалідам та пенсіонерам — місця в спеціалізованих закладах.

Іншим пропонують зняти житло. Однак, мешканці модульних будинків пояснюють, що за суму, яку вони сплачують за своє нинішнє помешкання, в Харкові нереально знайти навіть однокімнатну квартиру.

Нагадуємо, що у Львові розпочалась акція з допомоги дітям-переселенцям з Донбасу підготуватись до нового навчального року.

Популярні новини зараз

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Раніше портал “Знай.ua” писав про те, що віце-спікер Ірина Геращенко назвала кількість харків’ян, які загинули на Донбасі.

Також “Знай.ua” повідомляв про те, що в Україні пройде перепис населення з метою краще порахувати кількість переселенців з Донбасу.