У суботу, 13 липня, погода у Харкові та області буде здебільшого комфортною.

Про це повідомляє Харківський регіональний центр з гідрометеорології.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами синоптиків, у суботу буде мінлива хмарність. Вночі без істотних опадів. Вдень пройде невеликий короткочасний дощ, місцями гроза.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Вітер очікується північно — західний, 5 — 10 метрів за секунду. Температура повітря вночі 9 – 14 градусів тепла, а вдень підніметься до 22 – 27 вище нуля.

Варто зауважити, що температурний рекорд у цей день був поставлений у 1973 році, коли стовпчики термометрів показали 32,4 градуси тепла. Найхолодніше у цей день було у 1946 році – 11,1 вище нуля.

13 липня відзначається собор святих славних і всехвальних 12 апостолів: Петра, Андрія, Якова Зеведеєвого, Івана, Пилипа, Варфоломія, Фоми, Матфея, Якова Алфеєва, Юди Яковів, Симона Зилота і Маттія.

Нагадаємо, що до кінця тижня в Україні очікується прохолодна погода з дощами і грозами.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", народний синоптик Леонід Горбань спрогнозував, що в Україні з 1 по 10 серпня денна температура повітря складе близько +30-35 градусів.

Також портал "Знай.uа" писав, що синоптики кажуть, що липень обіцяє бути нетиповим — середньомісячні показники температур будуть прагнути до позначки 20-24,5 градусів тепла.