У місті Первомайському Харківської області випадкова зустріч обійшлася надто дорого для 19-річної дівчини. Страшний інцидент стався на цьому тижні, але подробиці стали відомі тільки зараз.

Про це повідомляє портал "Місто Х"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як з'ясувалось, дівчина йшла до залізничної станції. Побачивши дорогою ліс, вирішила туди зайти, щоб сфотографувати себе на тлі зелених дерев. В цей час лісом йшов чоловік, який напав на дівчину. Зловмисник зв'язав їй руки, ноги і зав'язав ганчіркою очі, а потім відтягнув до свого будинку.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Коли дівчині зняли пов'язку, вона побачила, що будинок був весь обшарпаний і брудний. Після того, як за жертвою зачинилися двері, чоловік накинувся на неї і зґвалтував. Дівчину зґвалтували кілька разів. Щоб студентка не пручалася, чоловік погрожував їй саморобним мачете. Їм він порізав руку дівчини.

Тільки на наступний день збоченець випустив свою жертву зі свого будинку.

"Після доби привів на станцію, посадив на поїзд і наказав їхати до Харкова. Вона доїхала до Харкова, пересіла на інший потяг до Первомайського. Вдома вона відразу розповіла про все мамі", - зазначив керівник Первомайського відділу поліції Володимир Кагадій.

Правоохоронці швидко знайшли та затримали злочинця. Ним виявився 54-річний неодноразово судимий мешканець Харківщини.

"Не заперечую, що я робив це. Але я пообіцяв, що вона піде, і вона пішла, і я проводив її. Те, що я перебуваю тут – я жалкую. Але про те, що я зробив – як я можу шкодувати? Це ж природньо", - розповів затриманий Андрій.

Якщо вина чоловіка буде доведена, то йому загрожує до 5 років в'язниці. Але якщо до статті за зґвалтування додасться і незаконне утримання в неволі, то термін значно збільшать.

Нагадаємо, що у Києві невідомий чоловік заштовхав дівчину в її квартиру і зґвалтував.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві невідомий чоловік переслідував дівчину, а потім напав і побив її в під'їзді багатоповерхівки. Після цього він спробував її зґвалтувати.

Також портал "Знай.uа" писав, що у п'ятницю, 21 червня, стало відомо про страшний злочин, який відбувся в Одеській області в Малиновському районі.