Жовтневий районний суд Харкова присудив позбавити батьківських прав місцеву мешканку, яка не займалась своїми дітьми, повідомляє портал “Город Х”.

Інспектори у справах неповнолітніх декілька років спостерігали за цією родиною, у якій батьки зловживали спиртним та могли залишити двох дітей 12 та 8 років на родичів і декілька тижнів не з’являтись вдома.

Після смерті батька навесні 2019 року інспектор служби у справах неповнолітніх прийшла до родини з перевіркою та встановила, що у квартирі повна антисанітарія та немає навіть нормальних ліжок та столів.

суд

Також з’ясувалось, що три роки тому горе-матір вже притягалась до відповідальності за бійку та була оштрафована за неналежне виконання батьківських обов’язків. Проти позбавлення її батьківських прав жінка не заперечувала.

Популярні новини зараз

Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд

Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші

Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Показати ще

Нагадуємо, що в Одесі вісьмох дітей відібрали в батьків, які зловживали спиртним та не доглядали за ними належним чином.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на місце подій на Чорноморського Козацтва, де невідомий взяв у заручниці співробітницю фінансової установи, прибув мер Одеси Геннадій Труханов.

Також портал "Знай.uа" писав, що школяр з пістолетом взяв в заручники учнів гімназії №7 в Казані. На місці працюють служби екстреного реагування.