У селі Катеринівка Харківської області покінчили життя самогубством двоє братів, повідомляє портал “NewsRoom” з посиланням на правоохоронні органи.

Як розповів двоюрідний брат хлопців, в одного з них незадовго до трагедії знайшли важке захворювання та за дві години до смерті брати казали йому, що мають наміри вкоротити собі віку.

поліція

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Хлопців знайшли в господарчій будівлі на території їхнього двору. Наразі відкрите кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини події.

Нагадуємо, що наприкінці липня в одній з недобудов вкоротив собі віку 34-річний мешканець Києва.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" у Деснянському районі Києва на проспекті Володимира Маяковського, 20 чоловіка знайшли мертвим у його власній квартирі. Тіло загиблого знаходилось в петлі в одній з кімнат.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Подільському районі Києва в парку Моряків жінка натрапила на жахливу знахідку. На дереві висів чоловік, який не подавав ознак життя.