На аеродромі Коротич у Харківській області група парашутистів готується до встановлення світового рекорду, повідомляє портал “StatusQuo”.

Майстри парашутного спорту виступатимуть у рамках Sequential Games – Sequential Games Kharkiv 100-way Challenge, найпрестижнішого заходу з парашутного спорту в світі. Його перший етап відбувся в квітні цього року в Португалії. Допомагатимуть небесним дайверам у цьому три десантні літаки Національної гвардії.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Завдання парашутистів — створити та перебудувати фігуру 100-way, яка складається із 100 людей. Наразі тренування проходили в групах по 40 та 30 чоловік. У складі парашутистів присутній Ян Мілко Хоткінсон, британський постановник парашутних рекордів, який також був дуюлером Тома Круза у фільмі “Місія Нездійсненна”.

Нагадуємо, що раніше у мережі з’явилось відео, на якому стрибає з парашутом з висоти 4000 метрів дідусь віком 100 років.

Раніше Знай.uа повідомляв, де і як знімали гучний серіал "Чорнобиль".

Також Знай.uа писав, популярный мем виявився старішим, ніж ви думали.