Така знахідка могла коштувати будь-кому життя, і те що побачили жителі села Василівське Нововодолазького району їх просто вжахнуло.

Прямо на березі ставка в поліетиленовому пакеті лежало п’ять гранат РГД-5, 148 патронів калібру 5,45 мм і п’ять запалів до гранат.

В пакеті були виявлені гранати та патрони

Як повідомили правоохоронці, інформація про подію надійшла в поліцію 8 серпня близько 13:20.

Співробітники сектору реагування патрульної поліції і слідчо-оперативної групи Нововодолазького відділення поліції, кінологічного центру та вибухотехнічного управління ГУНП у Харківській області відразу прибули на місце події і направили патрони на експертизу, а гранати знешкодили.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Така знахідка могла коштувати комусь життя

За даною подією було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами Кримінального кодексу України. Поки що всі деталі з‘ясовуються і йде слідство.

Нагадаємо, що цієї ночі небайдужа мешканка Львова допомогла правоохоронним органам спіймати злочинця.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Києві чоловік сяде у в'язницю з-за обіду в одному з ресторанів. Хлопець прийшов поїсти в один із столичних закладів без грошей.

Також Знай.ua писав про те, що під Одесою в пункті пропуску «Слов’яносербка» прикордонники вилучили в чоловіка 65 літрів алкоголю.