Харківські правоохоронці вулиці Героїв Праці, що на Салтівці затримали жінку, яка була напівроздягнена та поводила себе неадекватно, повідомляє портал “Politeka”.

Жінка спочатку стрибала на даху крильця над під’їздом, стукала у вікно на сходах та гучно кричала. Потім вона зістрибнула і потрапила просто у руки правоохоронців.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Жінка кричала, що хоче води. В цей час одна з місцевих мешканок пропонувала їй футболку, щоб вдягтись, оскільки поруч були діти.

Популярні новини зараз

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Правоохоронці змогли затримати хуліганку та передали її до рук медиків швидкої допомоги, які також прибули на місце події.

Нагадуємо, що в кінці липня у самому центрі столиці група невідомих нудистів пробігла Хрещатиком в одних краватках.

Як повідомляв "Знай.uа" столичні парковки залишаються в руках криміналітетів: Київрада не проголосувала за продаж на ProZorro. Компанії існуючих орендарів майданчиків є фігурантами справ у Генпрокуратурі. Тим часом, поки міська влада здає міські парковки в оренду за копійки, повз бюджету проходять сотні мільйонів, яких ніхто не помічає.

Також Знай.uа" писав, що кияни оригінально розправилися з героєм паркування. Нові правила гри: в силу вступають зміни до закону про парковках.