Голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична має намір балотуватись у мери Харкова від партії “Слуга народу”, повідомляє портал “MyKharkov.info” з посиланням на видання “Дзеркало Тижня”.

Як повідомляється, допомогти Світличній може міністр внутрішніх справ Арсен Авакова також екс-голова Адміністрації президента Ігор Райнін, чиєю протеже вважають Світличну. Наразі Світличну не звільнено з посади голови Харківської ОДА та не переведено у статус виконуючого обов’язки.

Іншими кандидатами на пост мера Харкова називають голову обласного штабу “Слуги народу” Павла Сушка, Романа Ярового, Вікторію Олексійчук та Олександра Счисленка. Останні двоє вибори до верховної ради на своїх округах програли Олександру Фельдману та Дмитру Шенцеву.

Нагадуємо, що нещодавно з’ясувалось, що “Казковий дім” у парку Горкого перейшов у власність людей з оточення Геннадія Кернеса.

Популярні новини зараз

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, єдина повністю дика популяція коней Пржевальського мешкає в зоні відчуження Чорнобильської АЕС.

Також портал Знай.ua писав, що в харківському зоопарку велика черепаха не хотіла відпускати свою наглядачку пообідати.