На Харківщині дитина застрягла у несподіваному місці – в пральній машині. Про це розповіли рятувальники обласної ДСНС України.

Як стало відомо, нещасний випадок стався ввечері 7 листопада: у рятувальну службу подзвонили стурбовані батьки з міста Мерефа, які повідомили, що їхній син застряг у пральній машині і не може самотужки звідти вилізти. Зусилля батьків також нічого не дали.

Прибувши на місце події, рятувальники побачили п’ятирічного малюка, який сидів у пральній машинці. Його витягли з техніки та передали батькам. Малюк не постраждав.

Дитина в машинці, ДСНС

Раніше повідомлялося, що українська заробітчанка намагалася вбити новонароджену заради роботи. За попередніми даними, у Польщі громадянка України народила дівчинку прямо на підприємстві з переробки овочів і фруктів, після чого намагалася вбити дитину.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Жахливий інцидент стався в гміні Милеюв під Любліном ввечері, 25 липня. 36-річна жінка відійшла від конвеєра і пішла в туалет. Після того, як вона довго не поверталася, її почала шукати сестра, виявивши її закривавленою у вбиральні. Пізніше працівниці фабрики виявили дитину в пластиковій ємності. Дівчинка, спочатку не подавала ознак життя, через мить розплющила очі і почала дихати. Її відвезли в лікарню в Свиднику.

Нагадаємо, з'явилися нові подробиці жахливої смерті української заробітчанки в Італії.