Харків'ян шокував величезний пацюк, який із задоволенням і явно нікого не побоюючись, вирішив поласувати м'ясом прямо на вітрині шаурменної в Харкові. Огидне видовище потрапило на відео харків'ян-очевидців.

У коментарях користувачі звертають увагу на той факт, що заклад знаходиться в популярному серед городян місці – біля станції метрополітену "Студентська".

Люди також вказують на той факт, що тварина зовсім не боїться, що її зловлять – цілком можливо, що вона звикла влаштовувати собі перекус шаурмою і обідає тут не вперше.

Разом з тим щури, миші та інші гризуни є переносниками небезпечних захворювань, таких, як лептоспіроз, і можуть відправити у реанімацію необережного покупця такої шаурми.

У міськраді Харкова розводять руками: на дератизацію знадобиться виділити з бюджету майже 30 тисяч гривень. Однак послуга все ж буде замовлена, обіцяють чиновники. За їх словами, знищення щурів не вирішить проблему зовсім – гризуни швидко розплодяться і знову відновлять популяцію.

Популярні новини зараз

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Показати ще

Як вже писав Знай.uа на Львівщині після святкування весілля у відомому ресторані кілька людей потрапили на лікарняні ліжка з діагнозом "сальмонельоз".

Нагадаємо, Знай.uа розповідав, що в Одесі переповнені всі лікарні, через отруєння шаурмою.

Портал Знай.uа повідомляв про те, що на поминах люди мало не зустрілися з покійним.