12 листопада вночі у Харкові капрал поліції, перебуваючи в добовому наряді, відкрив стрілянину у підземці.

Сам чоловік пояснив це тим, що близько 2 години ночі начебто помітив сторонніх осіб на закритій станції метрополітену, про що повідомив у чергову частину ГУНП в Харківській області.

Про це повідомив спікер теруправління ДБР Олександр Білка.

Поліцейський, який відкрив стрілянину в харківському метро, скріншот із відео

На місце інциденту прибули правоохоронці, які встановили, що поліцейський зачинився в одній з кімнат, а коли вийшов, то зробив кілька пострілів з табельної вогнепальної зброї в бік спецназівців. Чоловік був затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

"Під час особистого обшуку після затримання у поліцейського вилучено речовину, схожу на психотропний засіб. Сторонніх осіб на станції не виявлено", - розповів спікер.

Наразі слідчими ДБР розпочато кримінальне провадження за ст. 348 Кримінального Кодексу України (посягання на життя співробітника правоохоронного органу).

Окрім того організовано проведення експертного огляду затриманого для визначення стану його можливого алкогольного або наркотичного сп'яніння.

Нагадаємо, вночі 12 листопада у Харкові поліцейський відділу в метрополітені відкрив стрілянину на станції із незрозумілих мотивів.

Як повідомляв Знай.uа, у Харкові біля супермаркету "Восторг" на вулиці Клочківській пролунали постріли.

Також Знай.uа писав, що у Парижі помер 38-річний Михайло Петров з Болехова. Чоловік працював за кордоном близько десяти років.