До Харкова можуть не пустити Марата Башарова – російського телеведучого, актора і шоумена. З-за цього може не відбутися спектакль, запланований на 20 січня наступного року. З відповідною вимогою у Службу безпеки України звернулися представники організації "Світанок".

Прем'єру вистави "Ідея фікс" за участю російського актора анонсували на середину січня 2020 року. Однак той факт, що в ньому зіграє Башаров, розлютив патріотично налаштованих харків'ян.

На думку лідера організації "Світанок" Вадима Позднякова, "спектакль Башарова повинна бути скасований».

«Сьогодні будемо вносити звернення в СБУ про заборону в'їзду на територію України Башарова, який у вересні цього року був ведучим на заході в анексованої Ялті, де був присутній окупаційний гауляйтер Криму – Аксьонов», - додав він.

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

Варто відзначити, що Башаров неодноразово висловлювався на підтримку окупації Криму Росією, при цьому порушував українську держкордон, відвідуючи півострів не через українську територію. Він також значиться у базі даних «Миротворця».

Нагадаємо, Ісландія закінчила мерзенної витівкою участь у Євробаченні-2019

Як повідомляв портал Знай.ua переможець Євробачення-2019 Дункан Лоуренс порушив одне з головних правил пісенного конкурсу.

Також Знай.иа писав, на Євробачення 2019 з представником від Росії - співаком Сергієм Лазарєвим - чомусь приїхав Філіп Кіркоров, який всім пояснював, що у них з Лазарєвим є діти, але не "загальні".