Мер Харкова Геннадій Кернес зустрівся з музикантом і співаком Сергієм Бабкіним, щоб обговорити з ним актуальні питання інфраструктури міста.

Геннадій Кернес та Сергій Бабкін, фото: Instagram

Подробиці повідомляє прес-служба Харківської міської ради.

Як стало відомо, зустріч ініціював сам Бабкін - він звернувся до мера з проханням посприяти встановлення відбійників, лежачих поліцейських і додаткових дорожніх знаків, які будуть обмежувати швидкість автомобілів на вул. Динамівській, в районі пішохідного переходу до парку Горького, де музикант проживає разом із сім'єю. Бабкін зізнається: поки не став втретє татом, не звертав уваги на ці моменти.

"Діти дуже змінюють твоє життя і змушують задуматися над тими речами, на які раніше не звертав уваги. Я часто гуляю з візочком і з острахом переходжу дорогу в цьому місці. Також мій старший син ходить гуляти сам, і я завжди кажу: "Акуратніше на переході!", тому що знаю наших водіїв. Я багато вже спостерігав небезпечних ситуацій на цій ділянці дороги, в тому числі сам ставав їх учасником", — розповідає співак.

Популярні новини зараз

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Геннадій Кернес та Сергій Бабкін

Геннадій Кернес у свою чергу пообіцяв дати доручення фахівцям ще раз обстежити цю ділянку дороги.

Також Сергій Бабкін зазначив, що він з тих харків'ян, які пам'ятають, яким був Харків раніше і як місто змінився в кращу сторону за останні кілька років.

"Я завжди всім хвалюся, яке прекрасне у нас місто, а також круті парки і зони відпочинку. Дуже люблю гуляти по Саржиному яру і з вересня їжджу там по новій велодоріжці. Це круто", — підкреслив Бабкін.

Сарджин Яр у Харкові, фото з вільних джерел

Кернес повідомив, що на новому відрізку траси встановлений обмежувач швидкості і паркан, пригнічує шум мотоциклів, і пообіцяв дати доручення знову обстежити цю ділянку дороги.

"Там дійсно страшний перехід від Саржиного яру до парку, і у мене є ідея зробити там підвісний пішохідний перехід. Але ця конструкція буде залежати від того, якої висоти там проїжджають машини, хотілося б, щоб вона була не дуже високою. Наприклад, на пр. Гагаріна їздять різні автомобілі, і нам довелося будувати високий перехід з ліфтом", — резюмував мер Харкова.

Нагадаємо, в Одесі вандали зіпсували один з місцевих муралов і замалювали одного з головних героїв серіалу "Ліквідація".

Як повідомляв Знай.uа , один з Харківських муралов внесли у Книгу рекордів України, як найбільший в нашій країні.

Також Знай.uа писав про феєричному відкритті головної ялинки і не тільки.