У Харкові у середу, 29 січня, очікується похмура погода. Всю ніч буде сипатися дрібний сніжок, змішаний з дощем. Однак до ранку опади припиняться, і більше не відновляться. Про це розповіли на сайті Sinoptik.

Температура повітря в цей день буде коливатися в межах 1-3 градусів тепла, причому вночі буде навіть трохи тепліше.

Надзвичайно теплим цей день 29 січня в Харкові був в 1979 році, тоді термометри показали 6 градусів тепла. А страшно холодним - в 1980 році, тоді примерзло до 30 градусів нижче нуля.

Погода в Україні 29 січня, Укргідрометцентр

В цей день, 29 січня, християни поклоняються чесним ланцюгам апостола Петра. Наші предки називали день святого Петра «полукормом», оскільки до цього часу скотина поїдала приблизно половину припасених на зиму кормів.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Вважалося, що якщо в засіках приховано ще більше половини всього запасу зернових, то врожай у цьому році буде хороший.

Те, якою буде погода у цей день передбачали за напрямом і силою вітру: якщо переважав північний холодний вітер з поривами, то найближчим часом варто очікувати сильних морозів. Вітер з півдня обіцяв відлига і швидку, ранню весну.

Як повідомляв Знай.uа відомий астролог Павло Глоба ошелешив своїм прогнозом на весну. Можна буде почати з чистого аркуша, та й взагалі життя сильно зміниться. Однак так пощастить не всім.

Також Знай.uа писав, що пенсіонерам пообіцяли дати надбавку в цьому році, але є кілька нюансів, пов'язаних із зростанням середньої зарплати і зростанням пенсій. Не думайте, що жити стане легше.

Ще Знай.uа писав, що з'явилися новини про те, що Укрпошта збирається спалювати посилки з Китаю через коронавірус.