На Харківщині більш як у 30 тисяч абонентів відключили газ через величезні борги.

Про це повідомили в АТ "Харківгаз".

Газ
2x2.su

Щоб у оселі боржника знову з'явився блакитний вогник, розрахуватися с боргами буде недостатньо - вартість підключення може становити кілька тисяч гривень.

Комунальники інформують, що станом на 1 січня заборгованість за газ мають понад 40% клієнтів ТОВ "Харківгаз збут". Загальний обсяг заборгованості становить 2,7 млрд. грн.

Популярні новини зараз

Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

"Харківгаз збут" визначено Кабміном як постачальник природного газу для жителів Харкова і області. Компанія отримує газ для потреб населення від НАК "Нафтогаз України", якщо за цей газ надходить оплата, - підкреслила начальник відділу продажів фізичним особам ТОВ "Харківгаз збут" "Тетяна Харченко та закликала споживачів не накопичувати борги і рорзраховуватися щомісячно.

Нагадаємо, Харківводоканал звернувся до Нацкомісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг з проханням збільшення тарифів на воду. Нацкомісія затвердила Харкову нові тарифи.

Як повідомляв портал Знай.ua , Верховній Раді запропонували дозволити окремим жінкам виходити на пенсію з 50 років.

Також портал Знай.ua писав, що у Києві завдяки новій формулі розрахунку вартості опалення сума у платіжках за грудень зменшилася на 22-23%.