П'ятниця, 14 лютого, в Харкові буде хмарною і холодною. В цей день опадів не очікується, стверджують на сайті Sinoptik.

Температура повітря 14 лютого у Харкові підніметься найбільше до 2 градусів вище нуля і опуститься до 3-4 градусів морозу вночі.

Рекордно тепло 14 лютого в Харкові було в 1962 році і в 2007 році, тоді було до 5,3 градусів тепла. А рекордно холодно – в 1980 році, тоді промерзла до 20,7 градусів нижче нуля.

Погода в Україні 14 лютого, Укргідрометцентр

За народним прогнозом погоди у цей день, 14 лютого, шанувався мученик Трифон. Про те, якою буде погода в подальшому, народні синоптики передвіщали по нічному небу: зоряна і ясна ніч на Трифона обіцяла пізню весну.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Снігопад в цей день віщував дощову, сиру і холодну весну. Ясне небо з ранку, яке до вечора затягувалося щільним шаром білих хмар, віщувало настання гарної погоди вже найближчим часом.

Крім того, по погоді на Трифона судили про те, яким буде весь кінець зими – точно такими ж повинні бути залишилися два тижні, що залишилися до весни: «Яким буде Трифон, такі і останні дні місяця».

Як повідомляв Знай.ua потужна лавина в Туреччині поховала під снігом 41 людину. Постраждали й ті, хто хотів допомогти і відкопати інших.

Також Знай.ua писав, українці тепер зможуть відпочити на островах по безвізовому режиму, ось тільки вони не дуже популярні у туристів, в основному через радіацію.

Нагадаємо, ПЦУ розвінчує міфи про святого Валентина і взагалі хоче перенести свято всіх закоханих на іншу дату. Чому так і коли хочуть відзначати День святого Валентина розповіла пресслужба ПЦУ.