В Україну прилетів літак з Уханя з евакуйованими українцями і громадянами інших країн. Він повинен був розміститися аеропорту Борисполі ще в 7:45 в терміналі F. Досі літак не сів.

Якщо дивитися за ним на онлайн-радарі, то видно, що він прямував на Харків через Дніпропетровську область. Варто зазначити, що станом на 8:00 борт пішов на четверте коло на кордоні Дніпропетровської і Харківської областей.

Скріншоти


У харківському аеропорту вже чекають прибуття евакуйованих людей з Уханя. Тут вже стоять медики в захисних костюмах, співробітники ДСНС. Також прибули кілька автобусів оперативно-рятувальної служби.

В аеропорту Харкова – медики в захисних костюмах


“Аеропорт у Харкові. На виїзді на злітну смугу три “швидких”, екіпаж у захисних костюмах. Тільки прибули кілька автобусів оперативно-рятувальної служби. Кажуть: “ Про всяк випадок тут”, – написала харківська журналістка Тетяна Доцяк у своєму Facebook.

Популярні новини зараз

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

Скріншоти


На даний момент в харківському аеропорту затримуються і скасовуються авіарейси. Повідомляється, що причиною цього став туман.


Скасовані такі рейси: Харків-Київ з відправленням о 7.05; Тель-Авів-Харків з прибуттям 4.45. Затримані такі рейси: Харків-Стамбул, який повинен вилетіти о 10.20, затриманий до 12.40; Стамбул-Харків, який прилітає за розкладом о 9.25, очікується в 12.15.

В Харківській обладміністрації не підтверджують, що літак сяде в місті. Однак, в аеропорт вже запросили журналістів, передає sq.com.ua.

В аеропорту Харкова – медики в захисних костюмах


Відзначимо, що, літак з українцями, евакуйованими з Уханя, прилетів до Харкова, однак не приземлився, а кружляв над областю. Після цього літак попрямував до Києва.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше близько 300 осіб зібралися в Микулинцях Теребовлянського району на протест проти ввезення 98 евакуйованих з Китаю людей.

Також "Знай.uа" писав, що Китайська влада прийняла рішення наділяти померлих медиків статусом "мучеників".