У Харкові був помічений незвичайний спосіб «захисту» від смертельно небезпечного коронавірусу: кмітливий харків'янин в умовах дефіциту медичних масок вийшов на вулицю в оригінальному шоломі. Відповідні кадри опублікували в співтоваристві «Х**вий Харків».

«Назву придумайте самі», - написали автори жартівливого посту.

В коментарях харків'яни влаштували змагання в дотепності, припускаючи, ким міг би бути загадковий персонаж з відео.

«Ось вони говорили: "навіщо ти кришки збираєш"?», «Чекаємо такого ж члена багатства стали, тільки вже на столичних пустках», «Старий добрий фолич. Гек не завадив би моїй провінції. Та й упирів почистити в місті», «Я б в такій теж пошарився», - пишуть коментатори.

«Шредер повернувся за Сплинтером», «Мандалорец вже не той», «Дарт Вейдер, початок», - припускають городяни.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua якщо ви думали, що в Україні карантин тільки на пару тижнів, то ви глибоко помиляєтеся. Українцям розповіли, чого дійсно варто чекати від коронавіруса і від карантину в цілому.

Також Знай.uа писав, українці наплювали на всі правила і закони, набивали маршрутки, навіть якщо їх виштовхували силою. Ні про які маски та ізоляції навіть мова не йшла, в мережу просочилися відео всього цього хаосу в країні.

Нагадаємо, «Голодні ігри» в Україні доведеться скасувати. Державна митна служба повідомила, що не допустить голоду, а українців не залишать без продуктів. Все будуть завозити в необхідних кількостях.