У Харкові правоохоронці затримали жінку, яка завдала своєму чоловікові удар ножем в голову. Про це розповіли в ГУ НП Національної поліції Харківщини.

У мережі інтернет було оприлюднено відео, на якому жінка на вулиці Владислава Зубенко схилилася над нерухомим чоловіком. З його голови, в районі скроні, стирчить кухонний ніж. При цьому жінка намагається цей ніж витягнути

Поліцейським вдалося встановити особу нападниці – це виявилася 31-річна мешканка Московського району, дружина постраждалого. Жінку вдалося оперативно розшукати і затримати.

Скрін, відео, соцмережі

Скрін, відео, соцмережі

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Скрін, відео, соцмережі

Скрін, відео, соцмережі

Скрін, відео, соцмережі

Скрін, відео, соцмережі
Скрін, відео, соцмережі

Як з'ясувалося, подружжя познайомилося з 59-річним чоловіком і відправилися до нього – разом розпивати алкоголь. Чоловік і дружина вирішили «провітритися» і вийшли на вулицю, але там між ними виник конфлікт. Жінка розлютилась і всадила в голову потерпілому кухонний ніж.

Чоловіка вдалося врятувати – його встигли довезти до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги. Жінці за замах на вбивство загрожує від семи до 15 років тюремного ув'язнення.

Нагадаємо, раніше Кілер в шафі? Підозрюваний у розправі львів'янин повторив пікантний "трюк" спійманих на зраді коханців.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Під Львовом наркомани заманили в ліс і по-звірячому вбили пару підлітків, - "забили бітами і підпалили".

Також Знай.uа писав, що Під Харковом озвірілий Отелло спотворив обличчя красуні-коханої, поставивши хрест на молодому житті.