В житловому будинку в селі Гроза в Шевченківському районі Харківської обл. 27 квітня о 3.00 сталася пожежа. Про це повідомили в Головному управлінні Держслужби з надзвичайних ситуацій у Харківській області.

Площа горіння склала близько 10 кв. м. Під час пожежі 42-річний чоловік отримав опіки голови, рук, тулуба і дихальних шляхів. Його доставили в опіковий центр Харкова.

На місце пожежі виїхало відділення пожежників на автоцистерні. На момент їх прибуття площа пожежі становила близько 10 кв. м.

ліквідація пожежі, фото ДСНС України

3:35 рятувальники локалізували вогонь і в 3:55 повністю її ліквідували. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Популярні новини зараз

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

За словами односельців потерпілого, в будинку знаходилися двоє дорослих і четверо ️дітей. Старша 14-річна дівчинка Віола прокинулася вночі від їдкого диму і винесла трьох дітей з дому. Потім вона повернулася і розбудила дорослих. Односельці стверджують, що вигоріла дитяча кімната, де спали четверо дітей. Тепер сім'я потребує допомоги волонтерів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові горе-палії замість трави спопелили машини. А якби рвонуло? Кадри за крок від трагедії

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві на Троєщині пекельне полум'я охопило багатоповерхівку, повну сидять на карантині людей - рятувальники здійснили диво

Також «Знай.ua» писав, що Під Львовом пожежа залишила без даху над головою зірку українського спорту, - сім'я чемпіонки світу благає про допомогу