З 11 травня в усіх містах України почалось послаблення карантинних заходів. Харків також не став винятком і мешканці міста, у великій кількості, заполонили вулиці та парки. Відео, як живуть харків'яни після ослаблення карантину показали в Telegram-каналі "ВІХА (Харків) ВДОМА".

Повідомляється, що в Харкові радикально припинили карантин. Так, можна побачити, що в саду Шевченка на ігровому майданчику повно дітей, які весело проводять час. При цьому, на відео можна помітити, що на дітях немає ніяких засобів захисту, дорослі також не носять маски і рукавички.

Крім того, безліч людей зібралися в Саржиному Яру. На опублікованому ролику можна побачити, що жителі Харкова добре проводять час. У парку гуляє велика кількість людей, грає музика, а любителі пінг-понгу з задоволенням віддаються цьому заняттю. Варто підкреслити, що як і в попередньому відео, на містянах немає жодних засобів захисту.

Від карантину втомилися не тільки жителі Харкова, але і тварини. Так, на площі Свободи з'явилися дві милих поні з незвичайними сідлами у вигляді крил. Крім того, вся площа вкрита людьми, які безтурботно прогулюються по місту ніби карантин зовсім закінчився.

Варто відзначити, що в уряді попереджали українців про те, що ослаблення заходів не є повним закінченням карантину і це не привід нехтувати заходами безпеки. В Україні досі триває епідемія COVID-19 і кількість заражених цим вірусом постійно зростає.

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Показати ще

Напомним, ранее Киевляне вышли из карантина и создали масштабные пробки.

Как сообщал портал "Знай.ua", во Львове театры будут выступать под балконами местных жителей.

Также "Знай.ua" писал, что в Тернополе открыли рынки и разрешили жителям пополнить запасы