Сьогодні, 18 травня, у Харкові невідомий скоїв збройний напад на автомобіль через порушення правил дорожнього руху. Про це розповіли на сайті Національної поліції.

Повідомляється, що 18 травня в Московському районі Харкова була зафіксована стрілянина. Причиною інциденту, за попередніми даними, стало порушення ПДР. В результаті стрілянини ніхто не постраждав.

В повідомленні поліції розповіли, що водій автомобіля Honda Civic двічі вистрілив по автомобілю Renault Sandero, яким керував чоловік приблизно 39-річного віку.

"Встановлено, що водій автомобіля Honda Civic здійснив два постріли з предмета, схожого на пістолет, у бік транспортного засобу Renault Sandero, за кермом якого перебував 39-річний чоловік. За попередніми даними, причиною конфлікту стало порушення правил дорожнього руху одним зі водіїв" — сказали в поліції.

В даний момент поліцейські вирішують питання про кваліфікацію події у відповідності з Кримінальним кодексом України. Основна увага особового складу поліції Харкова в даний момент спрямована на виявлення та затримання власника автомобіля Honda Civic, який є ініціатором інциденту.

Популярні новини зараз

"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Фото: сайт поліції Харкова

Нагадаємо, раніше в Києві ненормальний розстріляв туалет з сусідом всередині.

Як повідомляв портал "Знай.uа", киянин відкрив стрілянину по перехожих з вікна квартири.

Також Знай.иа" писав, що під Києвом озвірілий чоловік розстріляв компанію, яка зібралася на пікнік.