Харківський міський голова Геннадій Кернес особисто привітає з закінченням навчального кожного року харківського школяра. А для того, щоб втілити свою ідею в реальність, мер придумав незвичайний хід.

Про це пише "ГородХ".

"У харківських школах 29 травня повинні були продзеленчати "останні дзвоники", але через карантин масових свят не буде. Однак кожна школа має власний сайт, і міський голова запропонував виставити на сайті кожної школи іменне привітання учнів, педагогів та батьків із закінченням навчального року. Це буде текстове звернення", - сказала Ольга Деменко, директор департаменту освіти мерії.

Останній дзвоник

До того ж, заборона на проведення масових останніх дзвінків зовсім не означає, що святкування скасовується. Деякі класи підійшли до проведення свята оригінально і по-сучасному.

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

"Дітки спілкуються, придумують якісь інтерактивні речі і будуть вітати один одного із закінченням навчального року в онлайн-режимі", - поділилася Ольга Іванівна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Юні харків'яни показали Зеленському своє "держава в смартфоні", страшно глянути - "школа руйнується, їмо стоячи і вчимося в коридорах"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Дніпровських школярів залишили без випускного, але спритні хлопці знайшли вихід - зворушливе відео

Також «Знай.ua» писав, що Львівських випускників залишать без найбажанішого, - зустрінуть доросле життя онлайн