Синоптики розповіли про погоду на Харківщині і засмутили жителів регіону невтішним прогнозом. Літо в Харківській області почнеться з прохолоди і дощів, так як над регіоном зависне циклон. Про це пише Коментарі.Харків.

Так обласний гідрометцентр повідомив, що регіон в найближчі кілька днів залишиться у владі негоди. Сьогодні вночі стовпчики термометрів в регіоні показували всього +8 градусів. Вдень має потеплішати до 22 градусів. У самому Харкові буде трохи прохолодніше близько 20 градусів. Вітер буде південно-західним, а пориви будуть досягати 12 метрів в секунду.

Синоптики відзначили, що погода з подібними показниками протримається в області ще цілий тиждень. Однак у п'ятницю має суттєво потеплішати до +24 градусів, а от дощі залишаться. Вже в суботу 6 червня синоптики пообіцяли жителям Харківщини потепління до 27 градусів.

Погода на Харківщині та в Україні Фото: Укргідрометцентр

Нещодавно під Харковом пронеслася гроза зі зливою та градом. Місцеві мешканці зняли наслідки стихії, яка завдала шкоди посівам і розсаді. Град був не великим, але дуже частим, тому в городах і на полях він ліг білим килимом. Також злива пройшов дуже сильний, і вода буквально затопила городи. Також люди показали пошкоджені рослини.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

У Харкові пройшла сильна злива днями і затопила вулиці міста. вода стояла у величезних калюжах, а люди і автомобілі перетворилися на кораблі. Окремі вулиці міста перетворилися на канали, які виявилися непереборними для людей і машин. Вода піднялася на кілька десятків сантиметрів.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що на Харківщині град знищив посіви.

Знай писав, що в Харкові через зливи затопило кілька вулиць.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові провели показ мод на воді.