Напередодні в Харкові сталася трагедія, що сколихнула всю країну – мати і дитина випали з вікна чи балкона 19 поверху. Рано вранці їх тіла виявили перехожі біля будинку. Поліція відкрила одразу дві кримінальні справи і веде розслідування.

Сьогодні стало відомо, що 44-річна жінка – це Новохатська Яна, яка працювала адвокатам по сімейному праву. У 2006 році жінка захистила кандидатську дисертацію в Національній юридичній академії імені Ярослава Мудрого. Також вона працювала викладачем у цьому ж вищому навчальному закладі. На сайті університету її прізвище значиться в списку науково-викладацького складу.

Новохатська Яна Фото: скріншот ТГ Віха

Перед смертю вона співпрацювала з одним із приватних юридичних фірм. Там вона надавала консультаційні та інші послуги, пов'язані з вирішенням питань у сфері сімейного права. У компанії підтвердили, що зверталися до загиблої і співпрацювали протягом тривалого часу.

ким біла загибла Новохатська Яна Фото: скріншот

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

З'явилася інформація про те, що жінка вистрибнула не з балкона, а з вікна під'їзду. Залишається невідомим, що спонукало Яну зробити такий крок і забрати з собою шестимісячного дитини.

Варто нагадати, що 1 червня жінка рано вранці вистрибнула з 19 поверху з шестимісячним сином на руках. Тіла вже вранці перехожі виявили сусіди, які й викликали правоохоронців. Пізніше стало відомо, що ця жінка не страждала психологічними або психічними розладами. Сусіди відгукуються про неї тільки позитивно.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Харкові виявили тіла матері і дитини, "стрибунів" з вікна.

Знай писав, що поліція розповіла подробиці загибелі матері і дитини.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові знайшли дворічну дитину без нагляду дорослих.